back to top

Već drugi put možete besplatno zaigrati The Crew Motorfest

OBJAVLJENO

U nešto manje od mjesec dana nakon svog izlaska, The Crew Motorfest možete ponovno zaigrati potpuno besplatno. Doduše samo pet sati, ali i to je nešto! Naime, od danas (10.10.) pa sve do 20.10. možete iskoristiti svojih besplatnih pet sati ovog arkadnog utrkivanja. Besplatni test vrijedi za sve platforme.

Pomalo je čudno da se neki Ubisoftov naslov u nepunih mjesec dana već dva puta nudi kao besplatan za sve igrače. Neki od vas su možda i zaigrali igru kada je prvi put bila dostupna na pet besplatnih sati, a sada imate šansu ponoviti to iskustvo. Ubisoft je objavio podatke koji prikazuju kako je Motorfest imao najuspješnije lansiranje od svih The Crew naslova.

The Crew Motorfest sada ima puno veći problem, a to je naravno zadržavanje igrača. Iz Ubisofta su se već bacili na posao, pa ćemo tako tijekom desetog mjeseca dobiti dodatni sadržaj u igri koji će biti fokusiran na japanske automobile i motocikle. Već u jedanaestom mjesecu slijedi novi dodatni sadržaj koji se fokusirao na Europu. Ako se i dalje ne možete odlučiti hoćete li kupiti The Crew Motorfest našu recenziju možete pronaći ovdje.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.