back to top

Valheim dobija nove razine težine

OBJAVLJENO

Prošlogodišnji hit survival naslov Valheim je i dalje živ te će dobiti update koji donosi više mogućnosti pri odabiru težine na kojoj će te igrati.

Nakon što je početkom godine najavljeno da Iron Gate Studio radi na dodavnju novih razine težine u igru sada je Jonathan Smars glavni developer na svom Twitteru prikazao nove težine koje dolaze te što svaka od njih znači za igrača.

Sve o čemu ćemo sada pričati je i dalje u fazi razvoja te je podložno promjenama no nekakva suština bi trebala ostati zadržana:

Hardcore mode: Najnovija ja težina te donosi značajno ojačana čudovišta, vaša baza će znatno češće biti napadana od strane čudovišta. Ukoliko nastradate sve što ste imali u inventoryu, ali i skillovi odlazi u zaborav. Mapa i korištenje portala također nisu vam dostupni.

Hammer mode: U prijevodu ovo predstavlja creative mod igranja. Slobodno gradite bez potrebe da pronalazite materijale. Čudovišta neće napadati vašu bazu, a niti vas ukoliko vi to ne učinite prvi.

Casual mode: Normalna igra. Čudovišta ne napadaju bez da ste vi njih napali prvi. Baza vam neće biti napadnuta te za razliku od hardcore moda sustav borbe je znatno lakši.

Immersive mode: Sve jednako kao u casual modu osim što nemate mapu i portale.

Easy mode: Olakšani casual mode.

Hard mode: Otežani casual mode. Razina između casual i harcore.

Razinu težine moći će te promjeniti bilo kad tijekom igre također iste će vrijediti za multiplayer.

POVEZANO

Call of Duty Black Ops 6 prema procurjelim informacijama biti će dostupan za PlayStation 4, Xbox Series i PlayStation 5.
Od sada možete iznajmljivati skinove u Counter Strike 2
Antonio Grgurić
Antonio Grgurić
Pišem člankove i životne mudrosti na storijima :D