back to top

Uz kupnju PlayStation 5 konzole dobivate besplatnu ekskluzivu, ali ne u Hrvatskoj

OBJAVLJENO

U SAD-u ako kupite PlayStation 5 konzolu Sony vam poklanja jednu od njihovih najpopularnijih ekskluziva. Ovo je zapravo obična Sonyjeva promocija jer se na američkom tržištu PlayStation 5 ne prodaje kao na europskom. Na Europskom tržištu PS5 je najdominantnija konzola.

Promocija je počela jučer (24.09.), a trajat će sve do 20.10. U tom periodu svi novi kupci PlayStation 5 konzole u SAD-u imaju pravo na jedan besplatni primjerak Sonyjeve igre. Riječ je o udarnim ekskluzivama koje bi vas koštale između 60 i 70 dolara. Neki od naslova su: Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, God of War Ragnarok, Ghost of Tsushima Director’s Cut, Horizon Forbidden West…

Uz kupnju PlayStation 5 konzole dobivate besplatnu ekskluzivu, ali ne u Hrvatskoj TEHIX

Za sada se ništa ne spominje dolazak ove promocije na područje Europe, a samim time i kod nas. S obzirom na to da i dalje ne plaćamo PS Plus jer iz Sonyja nisu implementirali mogućnost kartičnog plaćanja i prikaz cijene u eurima već jako dugo vremena, sumnjam da će ova promocija doći kod nas.

POVEZANO

Od sada možete iznajmljivati skinove u Counter Strike 2
PlayStation Plus Tehix
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.