back to top

Uskoro predstavljenje novih Galaxy Z telefona, pametnih satova i prstenja

OBJAVLJENO

U srijedu 10. srpnja Samsung će putem prijenosa uživo koji je zazakan s početkom u 15 sati predstaviti najnovije uređaje Galaxy Z serije kao i svoje nove pametne satove kao i pametni prsten Galaxy Ring.

Galaxy Unpacked donosi nam u prvom planu prve službene poglede na Galaxy Z Fold6 i Galaxy Z Flip6. U šestoj generaciji Samsung će donijeti tek manje promjene. Naravno tu je novi procesor, malo drugačiji sustav kamera kao i Galaxy AI kako bi se ispratili trendovi današnjeg tržišta koji umjetnu inteligenciju gura svuda, samo je još nismo dočekali u frižiderima kako bi nam govorila što trebamo jesti, a što ne.

Uskoro predstavljenje novih Galaxy Z telefona, pametnih satova i prstenja

Od pametnih dodataka biti će predstavljeni Galaxy Watch 7 te nešto potpuno novo. Već smo ranije pisali o njemu, a riječ je o spomenutom Galaxy Ringu. Zanimljiv dodatak kojim Samsung pomalo i riskira u želji da prvi plasira nešto novo i revolucionarno na tržište. Vrijeme će najbolje pokazati što ljudi misle o prstenu kao pametnom dodatku. Praktičnost mu je limitarana jer nema veliku površinu kao što je to kod pametnih satova ili narukvica, a i žene u barovima mogle bi vas izbjegavati jer bi ga vrlo lako mogle zamjeniti za burmu.

Prijenos Galaxy Unpacked konferencije možete pratiti putem Samsungovog youtube kanala kao i putem Samsung.hr web-a.

POVEZANO

Objavljen je prvi trailer za Captain America: Brave New World
Urnebesna indie igra Anger Foot je izašla na PC
Antonio Grgurić
Antonio Grgurić
Pišem člankove i životne mudrosti na storijima :D