back to top

Uskoro nam dolazi The Devil in Me!

OBJAVLJENO

Početak studenog označava novi mjesec koji će biti prepun novih zanimljivih naslova, jedan od njih je The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me. Danas, kao Halloween specijal smo dobili kratki trailer koji, kako tvrde developeri rađen je po uzoru na The Saw franšizu. Kroz trailer možemo vidjeti nekoliko poveznica s ovim horor klasikom. Puno zamki i soba koje su napravljene samo kako bi se u njima mučili ljudi.

The Devil in Me ima dobre temelje za zanimljivu priču. Naime priča prati tim dokumentarista koji pokušavaju spasiti svoju emisiju koja nije u najboljem stanju. Zato su odlučili provesti noć u rekreaciji “Murder Castle” H.H. Holmesa. Već na prvu se ovo ne čini kao dobra ideja. Odmah nakon dolaska kreće oluja i njihov domaćin misteriozno nestaje. Što može krenuti po zlu? Stvarno ništa.

Ono što ovu igru čini još privlačnijom je činjenica da je H.H. Holmes bio stvaran. Za Holmesa se vjeruje da je bio prvi serijski ubojica u Americi, a svoje žrtve je ubijao na poprilično bolesne načine. Naime, on je renovirao hotel koji je posjedovao, a u njemu je imao nekolicinu lažnih zidova, špijunki, komora za mučenje i neki izvori tvrde da je u podrumu imao ogromnu peć. Također tijekom suđenja Holmes je rekao rečenicu koja se pamti do dana današnjeg: “Rođen sam s vragom u sebi. Nisam mogao pobjeći od činjenice da sam ubojica, kao što ni pjesnik ne može pobjeći od pjevanja.” Kao što vidite po ovoj rečenici su developeri odlučili dati ime igri, The Devil in Me.

Uskoro nam dolazi The Devil in Me! TEHIX

Do sada smo mogli igrati nekoliko igara slične ovoj, The Quarry, Until Dawn, House of Ashes, Little Hope i Man of Medan. Ni jedna nas nije razočarala i zato se jako radujemo ovoj igri. Još kada vidimo koliko su se ljudi iz Supermassive Gamesa potrudili i portretirali lik H.H. Holmesa u svoj novi naslov, možemo biti samo impresionirani. Tko će dočekati 18. studeni, kada ova igra konačno izlazi.

POVEZANO

Štrumpfovi Tehix
Cineplexx Tehix
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.