Uskoro nam dolazi novi event u League of Legends!

OBJAVLJENO

Osvanuo je trailer od strane Riot Gamesa koji nam prikazuje Spirit Blossom Setta kako traga za svojim ocem. Svi koji su imalo upoznati s pričama heroja u igri znaju da je Settov otac nestao. Od tog trenutka Sett postaje zbunjeni dječak koji želi promaći svog oca.

Trailer izgleda kao da je nacrtan, što nije ništa novo od ekipe koja radi na trailerima za League of Legends. Stvarno su uvijek predivni i privlačni. Jako je zanimljivo što je samo Spirit Blossom Sett najavljen, a kroz cijeli trailer imamo jako puno znakova koji nam prikazuju tko bi se još mogao pridružiti Settu u novoj kolekciji Spirit Blossom skinova. Mogli bi očekivati novi skin za Master Yi-a, Karmu, Barda, Syndru, Tristanu ili bilo kojeg ženskog Yordla…

Nama ostaje pričekati još malo do novog updatea i novog eventa u League of Legends. Nadamo se će biti bolji od prethodnog, Star Guardians, eventa koji nije opravdao hype.

POVEZANO

Flintlock: The Siege of Dawn Tehix
Doom Tehix

Doom ćete moći zaigrati na Husqvarni!

Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.