back to top

Uskoro dolazi novi champion u League of Legends

OBJAVLJENO

League of Legends će ove godine izbaciti još jednog championa koji je bio najavljen od strane glavnog producenta gameplaya Ryana Mirelesa. Natuknuo je da će novi champ biti tenk koji dolazi iz Shurime, pustinjske regije. Iz iste regije su neki od najzabavnijih i najikoničnijih champova u League of Legendsu kao što su Nasus, Rammus, Sivir i Azir. Nakon Nilah, Bel’Veth, Renate Glasc i Zeri dokraja 2022. godine dolazi K’Sante.

K’Sante, the Pride of Nazumah je opisan kao tenk za top lane koji će zahtijevati puno vještine. Tako je bilo rečeno za posljednjih nekoliko champova pa svi koji igraju League of Legends znaju kako je to završilo. Nadimak K’Santeu dolazi od isto imenog mjesta Nazumah, koji je gradić smješten na jugu pustinje. Ostatak regije Shurime štuju Azira kao svog boga, dok stanovnici Nazumaha ne. Možemo očekivati zanimljive interakcije između Azira i K’Santea. Još jedna važna stavka za priču ovog champa je da je njegov narod stalno bio u ratu zbog oaze koja se nalazi u Nazumahu. On je bio njihov vođa koji je lovio pustinjska čudovišta slična Rek’Saiu. Njegovo oružje je u najmanju ruku unikatno. Tup predmet rađen od kože jednog od njegovih mnogih trofeja ima skrivene oštrice unutar njega. Bit će zanimljivo vidjeti kako će developeri ovo ukomponirati u League of Legends.

Sve ove informacije dolaze iz League Lora tako da su više nekakva nagađanja, trailer smo dobili da, no nije pokazao mnogo. Čekat ćemo novi detaljniji trailer, a to će vjerojatno biti champion spotlight/gameplay, do tada nam ostaje nada da ovaj champion neće biti op kao i svi. Naravno to je samo nada jer svi znamo kako to Riot radi.

POVEZANO

Avatar dolazi u Fornite Mini-Pass

Avatar dolazi u Fortnite Mini-Pass

Fisherman's Palace Tehix
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.