back to top

Uskoro dolazi beta za EA Sports FC

OBJAVLJENO

Ako do sada niste upoznati, EA Sports FC, novi je nasljednik FIFA-e, a uskoro nam dolazi beta testiranje za isti. Nakon više od 20 godina, ove jeseni Electronic Arts i FIFA idu svako svojim putem. Odnosno, na jesen ne igramo igru pod imenom FIFA, nego EA Sports FC 24. Iako još nemamo puno detalja o igri, sigurno je da će biti vrlo slična svojim prethodnicima.

Unutar baze podataka Xbox Storea pronađene su datoteke za EA Sports FC 24 betu. Poznato nam je koliko ćete trebati slobodnog prostora za nju, 41.57 GB za Xbox Series X, a 39.23 GB za Xbox One. Za sada nema točno navedenog datuma početka beta testiranja, no sa sigurnošću mogu reći da bi već idući tjedan, ili idućih tjedana mogli zaigrati istu. Također, vrlo je vjerojatno da će beta biti dostupna i za PlayStation i PC igrače.

Uskoro dolazi beta za EA Sports FC TEHIX

Na Twitteru osim informacija za betu, osvanula su imena potencijalnih novih ikona koje dolaze u EA Sports FC 24. Na listi su se našli Francesco Totti, Vincent Kompany, Sergio Aguero, Arjen Robben, Franck Ribery i posljednje dodati i potvrđeni Zico.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.