back to top

UFC 5 će biti 18+ igra zbog svojih realističnih prikaza ozljeda

OBJAVLJENO

Uskoro bi trebali dobiti prikaz UFC 5, a za sada imamo neslužbene informacije koje govore da će se koristiti drugačiji engine. Upravo zbog njega će ozljede biti puno realističnije nego što su to do sada bile. Osim enginea, portal Insider Gaming je doznao još nekoliko informacija vezanih za novi UFC.

Najveća novost UFC 5 je promjena enginea. Ovo će logično biti prvi UFC naslov rađen za aktualnu generaciju konzola. Riječ je o Frostbite engineu, što znači izvedbu ove igre u 60 FPS-a. Svi UFC naslovi do petice su se izvodile u 30 FPS-a.

Frostbite engine će donijeti puno realističniji prikaz borbe. Treba ovo uzeti s velikom dozom optimizma, jer realno svaki novi naslovi to obećaju. Ono što će konkretno biti novo u prikazu borbe su prikazi ozljeda na borcima. Modrice na licu, slomljeni nos, razbijene arkade, natučena rebra sve te ozlijede pa i mnoge druge će biti jako vjerno prikazane. Upravo zbog toga, dobni rejting UFC petice će nositi oznaku 18.

Iako ne znamo kada ćemo dobiti detaljniji prikaz ove igre, potencijalni datum izlaska je poznat. Šuška se o 27.10. ove godine.

POVEZANO

Objavljen je prvi trailer za Captain America: Brave New World
Urnebesna indie igra Anger Foot je izašla na PC
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.