back to top

UEFA Euro 2024 stiže u EA Sports FC 24

OBJAVLJENO

UEFA Euro 2024 stiže u EA Sports FC 24 u sklopu jednog veliko ažuriranja. Iako EA Sports više nema suradnju s FIFA-om, to ne znači da se oni ne mogu fokusirati na neke druge suradnje. Suradnjom s UEFA-om, EA Sports FC je postao jedina nogometna igra koja ima toliko licenciranih natjecanja i timova. Nažalost, još nekoliko poznatih ekipa nije licencirano u EA Sports FC 24 zbog ugovora kojeg te ekipe imaju s eFootballom.

UEFA Euro 2024 dolazi sredinom lipnja iduće godine kao besplatno ažuriranje, slično kao Svjetsko prvenstvo prošle godine. Ako ste igrali FIFA 23 prošle godine znate kako je ažuriranje donijelo jako puno novog sadržaja igri. Ako je zaključiti po prošloj godini, u lipnju 2024. godine možemo očekivati licencirane stadione, reprezentacije, mod u kojem možemo odigrati cijeli turnir i kvalifikacije.

Naravno da će UEFA Euro 2024 posjetiti i Ultimate Team, a igrači će moći birati jednog od šest igrača koje žele besplatno dobiti. Talentirana šestorka je: Jack Grealish, Florian Wirtz, Alvaro Morata, Ousmane Dembele, Federico Chiesa i Virgil Van Dijk. Osim njih, možemo očekivati nekoliko proma, vjerojatno i ikone i heroje koji su vezani uz Euro natjecanje.

Osim svega ovoga, EA i UEFA organizirat će veliko eEuro esport natjecanje. Gdje će Ea Sports FC 24 ugostiti najbolje igrače iz Europe. Kvalifikacije za ovo esport natjecanje kreće 2024. godine, a veliko finale igrat će se ovog ljeta. Za kraj, povodom Black Friday sniženja EA Sports FC 24 je na velikom popustu, čak 50 %.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.