back to top

Ubisoftova Star Wars igra bi mogla izaći prije nego što je bilo planirano

OBJAVLJENO

Ubisoftov tim koji je zaslužan za serijal The Division trenutno radi na igri smještenoj u Star Wars svemiru. Naravno bit će to naslov od kojeg ćemo jako puno očekivati, no razumljivo je da će Ubisoftov tim imati pune ruke posla s ovom igrom. Gledajući povijest Ubisofta, i njihovo odgađanje igara, mislili smo da ćemo se još načekati za ovu igru.

Ubisoftova Star Wars igra bi mogla izaći prije nego što je bilo planirano TEHIX

No, prema novim glasinama koje kruže internetom, postoje šanse da već idući mjesec gledamo premijeru ove igre na Ubisoft Forward prezentaciji. Osim ove informacije, šuška se da bi ovaj naslov mogli zaigrati početkom 2024. Odnosno puno prije nego što smo to očekivali.

Prošla godina za Ubisoft nije bila bajna, kompanija se oslanjala na prodaju starih naslova. Za sljedeću fiskalnu godinu najavljuju Assassin’s Creed Mirage i Avatar: Frontiers of Pandora, dok im ostatak ponude čine mobilne igre i free-to-play igre. Kada sagledamo sve te činjenice, ne bi nas čudilo da Ubisoft požuri s ovom Star Wars igrom kako bi zaradili. No, mi se nadamo da zbog takve žurbe neće upropastiti jedan naslov koji ima toliko potencijala.

POVEZANO

Black Panther na kojem radi EA će biti open-world
Fallout igre značajno snižene na Steamu, uz jednu besplatnu
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.