back to top

Ubisoft predstavio Operation New Blood za Rainbow Six Siege

OBJAVLJENO

Ubisoft je službeno predstavio Operation New Blood, odnosno novu sezonu za Rainbow Six Siege. New Blood donosi širok spektar promjena i čak dva nova operatora. Ubisoft je objavio 25-minutni video u kojem pokrivaju sve nove promjene i pojašnjavaju igračima iste. Vjerojatno najveća komponenta Operation New Blood je uvođenje dva nova operatora, Striker i Sentry. Riječ je o operatorima koji su definitivno rađeni po uzoru na Regruta. To su dva lika koji su vrlo prilagodljivi, a dizajnirani su kao uvodni operatori. Drugim riječima, Striker i Sentry će skoro sigurno biti igrani od strane novih igrača.

Rainbow Six Siege također dobiva Marketplace na kojem će se sve događati uživo. No postoje neki preduvjeti koje igrači moraju ispunjavati. Naime, Marketplace radi na principu dva računa, 2FA i LL25, što znači da samo igrači koji imaju aktivirane te račune mogu pristupiti Marketplaceu na kojem onda kreće trgovanje s drugim igračima.

Nadalje, poboljšani su elementi treninga, a svi igrači koji su igrali ovaj naslov znaju da je trening od velike važnosti. Ubisoft je uveo mehaniku Endless Drill, koja igračima omogućuje učinkovitije zagrijavanje prije mečeva. Osim toga, Ubisoft je odlučio unaprijediti sustav protiv varanja i sustav zaštite igrača. Od sada igrači moraju upariti Steam račune i koristiti mehanike zabrane VAC-a kako bi se osigurali od zlonamjernih igrača, te kako ne bi bilo nikakve štete na njihovim računima.

POVEZANO

The Pirates of the Caribbean dolaze u Fortnite
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.