back to top

Ubisoft ponovno odgađa igre

OBJAVLJENO

Ubisoft je odgodio dva naslova, Star Wars Outlaws i Skull & Bones. Ove informacije su potvrđene unutar financijskog izvještaja. Skull & Bones je ponovno odgođen, više ni ne brojimo koji je ovo put, a igru možemo očekivati u kvartalu koji se proteže od siječnja do ožujka 2024. godine. Unutar izvještaja piše kako Ubisoft odgađa još jedan udarni naslov. Jedine dvije preostale udarne igre su Star Wars Outlaws i Avatar: Frontiers of Pandora. S obzirom na to da Avatar: Frontiers of Pandora izlazi za nešto više od mjesec dana, logično je da je odgođeni naslov Star Wars Outlaws.

Ubisoft ponovno odgađa igre TEHIX

Star Wars Outlaws je trebao biti zaigran kroz idućih 5 do 6 mjeseci, a sada može izaći bilo kada do kraja ožujka 2025. Loša je to vijest za sve ljubitelje Star Warsa i open-world igara. Podsjećamo kako nas je Outlaws trebao voditi kroz cijelu galaksiju. Jedino što pravda Ubisoft u ovom trenutku je njihova želja za maksimaliziranjem vrijednosti igre. Naslov poput ovog zaslužuje imati dobru marketinšku kampanju.

Izgleda kako je Ubisoft sa svojom najavom Star Wars Outlawsa u lipnju bio previše ambiciozan, te kako je sve i dalje po starom unutar ove kompanije.

POVEZANO

Call of Duty Black Ops 6 prema procurjelim informacijama biti će dostupan za PlayStation 4, Xbox Series i PlayStation 5.
Od sada možete iznajmljivati skinove u Counter Strike 2
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.