back to top

Ubisoft je potvrdio da jedan njihov naslov dolazi na kraju 2024. godine

OBJAVLJENO

Ubisoft je rezervirao kraj 2024. godine za svoj veliki naslov, Star Wars Outlaws. Fanovi su bili oduševljeni prvim prikazom ove igre koji je zapaprio ljeto 2023. godine. Ubisoft je od svoje najave ove igre bio dosta škrt s detaljima vezanim za izlazak, no to se sada sve promijenilo potezom njihovog partnera, Disneyja.

Disney je novu Star Wars igru svrstao na svoju ljestvicu najiščekivanijih stvari koje nas očekuju u 2024. Uz igru nije naveden točan datum, no naveden je kraj godine. Ubisoft je reagirao, te je ta informacija prepravljena i sada piše samo 2024. Znamo da je Ubisoft sklon odgađanju svojih naslova, no mi ćemo za sada vjerovati Disneyjevoj informaciji i dolasku Outlawsa na kraju 2024. godine.

Ubisoft Massive Entertainment ima velike planove za ovu igru. Od prije nam je poznato kako ćemo moći putovati diljem galaksije, a neki su već igru počeli uspoređivati sa Starfieldom. Naime, Starfield je također imao putovanje kroz galaksiju, ali se to sve odrađivalo uz loading ekran, dok Massive Entertainment u planu ima polijetanje s planeta i istraživanje galaksije bez ikakvog prekidanja. Znamo i kako je glavna protagonistkinja Kay Vess koja želi izvesti jednu od najvećih pljački koju je galaksija ikada vidjela.

Star Wars Outlaws ćemo igrati na PC-ju, PlayStation 5 i Xbox Series konzolama.

POVEZANO

Procurio gameplay Valveove i dalje nenajavljene igre Deadlock
iPhone SE 4 biti će pristupačan, ali opet skuplji od svog prethodnika
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.