back to top

Ubisoft je poslušao igrače oko razvoja Assassin’s Creed Shadows

OBJAVLJENO

Ubisoft je odlučio slušati igrače kada su počeli razvijati Assassin’s Creed Shadows. Samim time, gameplay i ostale značajke koje će Shadows ponuditi igračima bi trebala zadovoljiti potrebe istih. Iako se Ubisoftova odluka da kao jednog od glavnih likova postavi crnog Masukea pokazala vrlo kontroverznom. No, to je samo pokazatelj da i dalje živimo u vrlo primitivnom okruženju.

Ono što bi sve igrače trebalo zanimati je naravno sami gameplay, priča, likovi, veličina mape… Gameplay prikaz Assassin’s Creed Shadowsa zakazan je za 12. lipnja, ali mi već znamo nekoliko zanimljivih informacija. Shadows će preoblikovati sistem prenatrpanih mapa i godišnja doba će znatno utjecati na svijet i način igranja. Iz Ubisofta su poručili kako će fokus biti postavljen na stealth.

Sve ovo što ste sada pročitali su najtraženije značajke od strane igrača. Ubisoft je malo teasao igrače sa svojom objavom na X platformi koju možete pogledati gore. Lista koja je prikazana na slici na kraju ima tri upitnika, a u opisu je Ubisoft napisao “Još će toga doći”. Što su time mislili developeri, ne znamo, no vjerujemo kako će nam sve biti puno jasnije 12. lipnja. Tada gledamo Ubisoft Forward prezentaciju, a Assassin’s Creed Shadows igramo 15.11. ove godine. Shadows će ujedno biti i prvi Assassin’s Creed naslov koji je razvijan isključivo za novu generaciju konzola.

POVEZANO

The Pirates of the Caribbean dolaze u Fortnite
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.