back to top

Ubisoft je najavio The Division 3

OBJAVLJENO

Ubisoft je konačno najavio The Division 3. Jedna od Ubisoftovih ekipa, Massive Entertainment, trenutno ima posla preko glave. Massive Entertainment bi ove godine trebali lansirati Avatar Frontiers of Pandora, koji je nedavno dobio trailer koji smo pokrili ovdje. Odmah nakon Avatara, trebaju nastaviti raditi na Star Wars Outlaw, a sada su još najavili i The Division 3.

Ubisoft je najavio The Division 3 TEHIX

Razvoj The Division 3 još nije počeo i logično je da nije. Skoro sam 100% siguran da će proći još neko vrijeme dok ne budemo igrali ovu igru. Iz Ubisofta su najavili kako imaju izvršnog producenta za cijeli The Division serijal. Julian Gerighty će obavljati taj posao, zanimljivo je da je Gerighty glavni redatelj za Star Wars Outlaw. Tako da sada paralelno radi na Outlawu i slaže tim za The Division 3.

Osim najavljenog The Division 3, još dvije The Division igre su u pripremi. Riječ je o jednoj mobilnoj igri, a druga je free-to-play naslov, The Division: Heartland. Heartland dobila je svoj deep dive trailer, ali ni jedna ni druga još nemaju točan datum izlaska.

POVEZANO

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

Nicklas Bendtner otvara svoju investicijsku tvrtku za esport
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.