back to top

Ubisoft Forward je potvrđen za početak lipnja!

OBJAVLJENO

Ovogodišnji Ubisoft Forward najavljen je za 10. lipnja, odnosno samo nekoliko dana nakon Summer Game Fest 2024 događaja. Ubisoft Forward će se održati u Los Angelesu, a za nekoliko naslova igrači ne mogu dočekati nove informacije. Dalo bi se naslutiti kako će Star Wars Outlaws i Assassin’s Creed: Codename Red biti dva naslova koja će odnijeti sav hype. No, kada gledamo što bi Ubisoft sve mogao otkriti i teasati na ovom Ubisoft Forwardu, ta dva naslova bi mogla biti u sjeni.

Naime, postoji velika šansa da upravo 10. lipnja budemo upoznati s remakeom Splinter Cella ili Prince of Persia: Te Sands of Time. Naravno postoji opcija da ćemo dobiti pogled na oba remakea. S druge strane poznato je kako apsolutno ništa ne znamo vezano za Far Cry serijal, a možda baš na ovom Ubisoft Forwardu saznamo nešto o istom. Sve u svemu izgleda kako će lipanj biti pravi mjesec za gaming!

POVEZANO

GTA VI igramo na jesen 2025. službeno je potvrdio Rockstar1
U novoj velikoj promociji Epic Games poklanja Dragon Age Inquisition
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.