back to top

Twisted Metal serija je dobila svoj prvi trailer

OBJAVLJENO

Twisted Metal serija je završila sa snimanjem, a premijera je zakazana za srpanj. Za velik broj ljudi ovo je igra njihovog djetinjstva i jedva čekaju vidjeti seriju.

Ovaj prvi trailer ne pokazuje puno, ali nam daje naslutiti što možemo očekivati od Twisted Metal serije. Anthony Mackie je dobio glavnu ulogu u ovoj seriji i utjelovit će lik Johna. Za sada će se radnja bazirati na njegovoj dostavi paketa, a put kojim će ići je naravno pun opasnosti. Pravi začin ovom traileru je Sweet Tooth koji će naravno otežati posao Johnu. Nažalost vidjeli smo ga samo na nekoliko sekundi, ali se čini kako su ga odlučili napraviti jednako poremećeno kao u igrama. Još nije potvrđeno, ali pretpostavlja se kako će WWE hrvač Samoa Joe utjeloviti lik Sweet Tootha.

Prikazivanje serije kreće 27.07., za sada samo na američkom Peacock streaming servisu. Iako će epizode trajati samo pola sata, možemo očekivati jako puno akcije, jurnjave, napucavanja i naravno eksplozija, a navodno bi serije trebala imati određenu dozu humora.

POVEZANO

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

Nicklas Bendtner otvara svoju investicijsku tvrtku za esport
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.