back to top

Tri lika iz The Boys serije stižu u Call of Duty

OBJAVLJENO

Poznat je trend dodavanja likova iz serija, filmova, pa čak i nogometaša u Call of Duty. Sada je najavljen dolazak tri lika iz Amazonove serije The Boys. Od sada u Call of Dutyju možemo igrati kao Homelander, Black Noir i Starlight. Jedino ovdje iznenađenje je što u Modern Warfare II i Warzone 2 stižu Amazonovi heroji, a ne Marvelovi i DC-jevi heroji.

Doduše, od ovog trija, nekako se u koncept Call of Dutyja uklapa samo Black Noir, koji je u seriji nindža koji ne priča, a jako voli koristiti svoje bodeže. Dok su Homelander i Starlight prikazani tako da im ne trebaju oružja, jer Homelander puca lasere iz očiju, a Starlight ispaljuje svjetlosne zrake. No, skoro sigurno je da će sva tri lika koristiti oružje kao i svi do sada.

Moram pohvaliti objavu na Twitteru gdje su The Boys najavili njihov dolazak u Call of Duty. Iskreno je baš u njihovom stilu. The Boys likovi dolaze sutra, 12.07.

POVEZANO

The Pirates of the Caribbean dolaze u Fortnite
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.