back to top

Trevorov glumac navodno nije mogao prestati ispuštati vjetrove na setu

OBJAVLJENO

Svi znamo kakav je lik Trevora Phillipsa iz GTA V. Odmah pomislite na ludu personu, a njegov glumac koji ga je oživio, Steven Ogg, vrlo je karizmatičan. Znao je biti šaljiv na setu, a očito nije baš znao granice. Da mi je netko rekao da ću pisati članak o prdežima ne bi mu vjerovao. No, to vam je novinarstvo dragi moji.

Dragi prijatelji iz UNILAD-a su zapravo iskopali ovu informaciju, a mi ju samo prenosimo. Naime, čini se kako je Steven Ogg jako volio raditi samo u gaćama. Osim te činjenice, ostatak ekipe sa seta tvrdi kako je vrlo često prdio oko njih. Cijeli izvještaj dolazi od Neda Lukea, glumca koji je glumio Michaela De Santu.

Trevorov glumac navodno nije mogao prestati ispuštati vjetrove na setu TEHIX

“Naš set je bio vrlo opušten, PRILIČNO lud i jako zabavan. Steven je vrlo opušten što se tiče njegovih prdaca. Stalno bismo mu prigovarali zbog toga. Onda bi se nakon svakog radnog dana skinuo u donje rublje i trčao takav po pozornici. On je čudak.” objasnio je to sve tako detaljno De Santa.

Što reći sada na kraju ovakvog članka. Izgleda da je lik Trevora zapravo dosta sličan glumcu Stevenu!

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.