Trener Astralisa izbačen iz ekipe nakon lošeg RMR eventa

OBJAVLJENO

Astralis je odlučio da će raditi promjene nakon što se nisu kvalificirali na Major u Riu, a prva promjena je novi trener.

Astralis je objavio kako su nezadovoljni time što se ekipa nije kvalificirala za Major te se s tim prvi suočava njihov trener. Martin “trace” Heldt je stavljen na klupu dok ga privremeno mijenja Peter Toftbo”casle” Ardenskjold. Uz to organizacija je rekla kako će uskoro doći i još promjena u ekipi i samoj organizaciji.

Siguran razlog ovom su loši rezultati i neuspješno kvalificiranje na Rio Major. Ovo je prvi put u povijesti organizacije da nisu kvalificirani za Major, a i novi trener nije jedina promjena koju je Astralis napravio.

Kristian “k0nfig” Wieneck je napustio organizaciju nakon što je priznao da je sudjelovao u tučnjavi u lokalu na Malti. Ekipa je tada igrala ESL Pro Leagueu.

Velike su šanse da bi se danskoj ekipi mogao vratiti “njihov” Nicolai “dev1ce” Reedtz. Priča se da su NiP i Astralis već dogovorili cijenu te da samo još dev1ce treba donijeti svoju odluku i dogovoriti ugovor s Astralisom.

Mislite li vi da ove promjene mogu ojačati Astralis?

POVEZANO

Bad Boys 4 Tehix
Crash Team Rumble Tehix

Crash Team Rumble broji svoje zadnje dane

Luka Grgurić
Luka Grgurić
Pišem članke u slobodno vrijeme :D