back to top

Trailer za Overwatch 2 One Punch Man daje bolji pogled na nove skinove

OBJAVLJENO

Blizzard je konačno odlučio izbaciti trailer u kojemu će prikazati nešto više detalja vezanih uz kolaboraciju s One Punch Man animeom. Kroz trailer vidimo skinove koji su inspirirani animeom. Igrači će moći dobiti ove skinove od 07.03. pa sve do 06.04., ne morate se žuriti vremena imate na pretek.

Lista skinova je sljedeća. Glavni skin cijele ove kolaboracije je onaj za Doomfista, inspiriran Saitamom, zatim imamo Genjija kao Genosa, Kiriko kao Terrible Tornado i Solider 76 kao Mumen Rider. Trailer ima zanimljivu prvu scenu u kojoj vidimo Doomfista koji priprema svoj udarac, a nakon toga slijede svi ostali skinovi koji zauzimaju poze kao one u animeu.

Također, u Overwatch 2 su došli limitirani izazovi koje kada ispunite dobivate skin za Soldier 76-a. Imate još raznih ponuda u kojima možete kupiti ostale skinove iz ove kolaboraciju. Njih možete vidjeti na slici ispod.

Trailer za Overwatch 2 One Punch Man daje bolji pogled na nove skinove TEHIX

POVEZANO

Call of Duty Black Ops 6 prema procurjelim informacijama biti će dostupan za PlayStation 4, Xbox Series i PlayStation 5.
Od sada možete iznajmljivati skinove u Counter Strike 2
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.