back to top

Matthew Perry je preminuo, tragična vijest

OBJAVLJENO

Glumac Matthew Perry, koji se proslavio 1999-ih s ulogom Chandlera Binga u hit američkoj seriji Prijatelji, pronađen je mrtav u 54. godini života u svojoj kući u Los Angelesu. Ovu tragičnu vijest su prvi prenijeli Los Angeles Times i TMZ, koji se pozivaju na neimenovane izvore iz policije. Matthew je pronađen mrtav u svom jacuzziju.

Policijski dužnosnici su za TMZ rekli kako u blizini mjesta smrti nije pronađena droga niti bilo kakav drugi opijati, te da se ne sumnja u nasilnu smrt. Vjeruje se kako je Perry preminuo od navodnog utapanja u svom domu.

Matthew Perry

Matthew Perry je prije godinu dana objavio autobiografiju pod nazivom Friends, Lovers, and The Big Terrible Thing. U njoj se dotakao svoje karijere u Hollywoodu, ljubavnim vezama, te svojoj ovisnosti o drogama i alkoholu. Bio je jedan od najbolje plaćenih televizijskih zvijezda tijekom desetogodišnjeg prikazivanja serije, a pritom se borio s teškom ovisnošću.

Pet dana prije iznenadne smrti, Perry je objavio svoju posljednju objavu na Instagramu. Fotografija je prikazivala glumca u svom jacuzziju sa slušalicama na glavi. Ovo je vijest koja je potresla pola svijeta, gledanje serije Prijatelji nikada više neće biti isto. Matthew, počivao u miru.

POVEZANO

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

Nicklas Bendtner otvara svoju investicijsku tvrtku za esport
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.