back to top

The Sims 5 bi trebao biti igra s otvorenim svijetom

OBJAVLJENO

Ako je vjerovati neslužbenim informacijama koje kruže internetom, The Sims 5 bi mogao biti igra s otvorenim svijetom. Naravno kao i svaka glasina vezana za gaming, i ova je pronađena na X platformi. Neslužbene informacije ukazuju na to da bi gradovi u novom The Sims 5 trebali biti manje imitacije onih stvarnih gradova. Također, treba napomenuti kada za sada ništa ne upućuje na to da će mjesta u njima biti odvojena učitavanjima.

Sims serijal se već upoznao s koliko-toliko otvorenim svijetom i to kroz The Sims 3. No, The Sims 4 je bio igra nešto zatvorenijeg svijeta, tako da nismo baš sigurni kamo bi developeri mogli ići s ovim projektom. The Sims 5 je također u razvoju i za mobilne uređaje, pa se postavlja pitanje hoće li developeri žrtvovati neki segment igre kako bi implementirali otvoreni svijet. Ako The Sims 5 ne bude imala otvoreni svijet, bit će u zaostatku za svojim konkurentima (Life by You i InZOI) koje već imati virtualni svijet bez čestih učitavanja.

POVEZANO

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

Nicklas Bendtner otvara svoju investicijsku tvrtku za esport
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.