back to top

The Sims 5 bi trebao biti igra s otvorenim svijetom

OBJAVLJENO

Ako je vjerovati neslužbenim informacijama koje kruže internetom, The Sims 5 bi mogao biti igra s otvorenim svijetom. Naravno kao i svaka glasina vezana za gaming, i ova je pronađena na X platformi. Neslužbene informacije ukazuju na to da bi gradovi u novom The Sims 5 trebali biti manje imitacije onih stvarnih gradova. Također, treba napomenuti kada za sada ništa ne upućuje na to da će mjesta u njima biti odvojena učitavanjima.

Sims serijal se već upoznao s koliko-toliko otvorenim svijetom i to kroz The Sims 3. No, The Sims 4 je bio igra nešto zatvorenijeg svijeta, tako da nismo baš sigurni kamo bi developeri mogli ići s ovim projektom. The Sims 5 je također u razvoju i za mobilne uređaje, pa se postavlja pitanje hoće li developeri žrtvovati neki segment igre kako bi implementirali otvoreni svijet. Ako The Sims 5 ne bude imala otvoreni svijet, bit će u zaostatku za svojim konkurentima (Life by You i InZOI) koje već imati virtualni svijet bez čestih učitavanja.

POVEZANO

Take-Two Interactive Tehix
Max Verstappen krasi naslovnicu F1 24 Champions Edition
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.