The Sims 4 ima glitch koji pretvara sve Simse u zle ljude?!

OBJAVLJENO

Od ažuriranja koje je The Sims 4 doživio početkom listopada, Simsi više nisu isti. Puno su zločestiji nego inače. Prava riječ za njihovo ponašanje nije primjerena, ali sigurni smo da znate na što mislimo.

Sve je počelo 11.10. kada je jedan od igrača objavio tekst u SimsCommuntiy grupi. U koje je pričao kako ima obitelj u igri, te da su oni svi složni i dobri jednim prema drugima. Napravio ih je tako da se nikada ne bi trebali svađati ili raditi probleme. Dakle napravio je obitelj koja se sastojala on akademskih građana, no nakon ažuriranja, tvrdi igrač, poludjeli su. Simsi su se međusobno počeli vrijeđati i to po nekoliko puta u minuti igre.

The Sims 4 ima glitch koji pretvara sve Simse u zle ljude?! TEHIX

Iz navedenog možemo zaključiti kako nešto tjera naše Simse da se ponašaju tako kako se ponašaju. Obično, ih moramo sami potaknuti da prikazu svoju zlu stranu. Za sada postoji već 81 stranica gdje igrači dijele svoja iskustva sa zlobnim Simsima, kako ih je sad internet počeo zvati. U pričama se obitelji raspadaju, veze uništavaju, a prijateljstva pucaju. Na igračima ostaje da počiste nered koji su Simsi napravili.

The Sims 4 ima glitch koji pretvara sve Simse u zle ljude?! TEHIX

Nakon ankete koja se vrtjela po internetu gdje je u prvih nekoliko sati čak 1000 igrača pritisnulo opciju da i oni imaju ove probleme, EA se odlučio oglasiti. Naravno broj nije stao na 1000, no nažalost točan podatak nije poznat. EA je poručio kako rade na prepravljanju ovog glitcha. Nadamo se da će EA što prije popraviti ovaj problem jer, mnogi igrači gube svoje savršene obitelji u igri zbog ovog.

POVEZANO

Flintlock: The Siege of Dawn Tehix
Doom Tehix

Doom ćete moći zaigrati na Husqvarni!

Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.