back to top

The Signal je nova Netflixova serija koja je izazvala podijeljena mišljenja gledatelja

OBJAVLJENO

The Signal je znanstveno-fantastična serija koju su fanovi odmah počeli uspoređivati s Netflixovim Darkom i Christopher Nolanovim Interstellarom. Serija je objavljena 7. ožujka, a u top 10 se popela tijekom prošlog tjedna. The Signal je pri svom izlasku izazvala podijeljena mišljenja gledatelja. U trenutku pisanja ovog članka, The Signal je treća najgledanija u SAD-u, četvrta u UK-u i druga u Australiji.

Radnja ove njemačke serije prati znanstvenicu Paulu koja nestaje na putu kući dok se vraća s posla. Dok je bila na poslu došla je do nevjerojatnog otkrića, a za vrijeme njenog nestanaka, njena obitelj pokušava shvatiti što se dogodilo. Paula im šalje misteriozne poruke koje oni pokušavaju dekodirati. Kroz seriju shvaćaju da je riječ o vrijednim informacijama koje bi mogle dovesti njihove živote u opasnost.

Sama radnja The Signal serije dosta podsjeća na Dark koji se emitirao između 2017. i 2020. godine. Još su obije serije njemačke tako da je to još jedna poveznica koju su gledatelji shvatili. The Signal ima ocjenu 36% na Rotten Tomatoes, a gledatelji na Netflixu su podijeljeni oko toga dali se ova serija isplati gledati ili ne. Mnogi tvrde kako je serija spora, te zna biti zamorna. Također dodaju kako ima nekoliko scena koje su vrlo nelogične. The Signal možete pogledati na Netflixu već sada!

POVEZANO

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

Nicklas Bendtner otvara svoju investicijsku tvrtku za esport
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.