back to top

The Lord Of The Rings Gollum igra odgođena za nekoliko mjeseci

OBJAVLJENO

Poput dragocjenog Prstena koji mu rutinski izmiče, Gollum će morati pričekati još malo za svoju glavnu gaming ulogu. Daedalic Entertainment je najavio odgodu nadolazeće stealth-akcijske igre The Lord Of The Rings Gollum.

Gollumova nova avantura izvorno je trebala krenuti 1. rujna, jedan dan prije početka nove Amazon Prime Video serije Rings of Power. Igra je odgođena za “nekoliko mjeseci”. Novi datum izlaska će biti objavljen u “skoroj budućnosti”.

U poruci se ne navodi konkretan razlog odgode. Igračima žele pružiti “najbolje moguće iskustvo” kada se igra konačno pokrene, te da je tim “posvećen ispunjavanju očekivanja naše zajednice”.

Gollumova avantura je stealth akcijska igra u kojoj igrači kontroliraju vragolasto stvorenje dok rješava zagonetke i šulja se kroz Mordor. Više lokacija iz LOTR svijeta bit će dio igre – uključujući Cirith Ungol i Mirkwood – dok će se novi i poznati likovi poput Gandalfa i Aragorna pojaviti.

The Lord Of The Rings Gollum Tehix 2
IZVOR: Daedalic Entertainment

The Lord of the Rings Gollum bit će lansiran na Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch i PC.

POVEZANO

Štrumpfovi Tehix
Cineplexx Tehix