back to top

The Last Of Us serija neće biti nasilna koliko sama igra

OBJAVLJENO

Svijet koji je prikazan u The Last Of Us igrama je poprilično nasilan. Ljudi koji su preživjeli su očajni, mučeni, pa čak i potpuno uništeni od čudovišta i naravno drugih ljudi. Cijela igra se bazira na preživljavanju u takvom okruženju. Na nama kao igraču je da se prilagodimo situaciji i preživimo zbog količine nasilja koje nam je developer dao na izbor.

Naughty Dog, američki developer videoigara, je poznat po igrama koje imaju neočekivane izljeve nasilja u nekim trenutcima. Zapravo to nasilje bude počinjeno od strane igrača jer nam developer daje oružje koje možemo koristiti u borbi protiv naših neprijatelja. Međutim, pokazalo se da nadolazeća HBO serija neće biti toliko nasilna.

Neil Druckmann, supredsjednik Naughty Doga i voditelj serije, rekao je kako je iz priče bilo potrebno ukloniti svo nepotrebno nasilje kako bi svi oni jezivi trenutci dolazili do izražaja. Druckmann je svjestan kako je nasilje dosta važan faktor u kojem se igrači povezuju s glavnim likovima, ali na TV-u to nije tako. Igra je ipak nešto drugačije. Nitko ne može reći da ne voli ciglom pogoditi zombija. U igri je to strašno zabavno, dok bi na TV-u to izgledalo dosta šlampavo.

Druckmann je nadodao kako bi gledanje tolike količine nasilja bilo jako dosadno, pa su se više uputili prema strašnim vodama. Vrhunac serije će biti prikaz zaraženih i sada već ikoničnih klikera. Oni će nam pomoći da shvatimo čega se čovječanstvo toliko bojalo.

POVEZANO

Maneater Tehix
Danas kreće otvorena beta Sea of Thieves za PlayStation 5
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.