The Flash serija službeno otkazana!

OBJAVLJENO

The Flash je i službeno došao svome kraju. Popularna CW superherojska serija završava 2023. godine nakon devete sezone od 13 epizoda.

CW i Warner Brothers Television objavili su da se The Flash bliži kraju, još jedan projekt u nizu otkazivanja pod okriljem Warner Bros. Discoveryja. Serija koju vodi Grant Gustin, dosljedno je bila jedna od najpopularnijih emisija na CW-u i općenito se smatrala jednom od vodećih serija na mreži.

The Flash Tehix 2
IZVOR: IMDb

“Devet sezona! Devet godina spašavanja Central Cityja dok publiku vodite na emocionalno putovanje puno duše, humora i spektakla. A sada je Barry Allen stigao do startnih vrata svoje posljednje utrke. Toliko je nevjerojatnih ljudi dalo svoj talent, vrijeme i ljubav kako bi svaki tjedan oživjeli ovu prekrasnu emisiju. Dakle, dok se spremamo odati počast nevjerojatnoj ostavštini serije s našim uzbudljivim posljednjim poglavljem, želim zahvaliti našoj fenomenalnoj glumačkoj ekipi, scenaristima, producentima i ekipi tijekom godina koji su pomogli da ‘The Flash’ bude tako nezaboravno iskustvo za publiku diljem svijeta.“

Izvršni producent Eric Wallace

The Flash je bio među tri emisije koje su činile osnovu za ono što će postati Arrowverse, uz Arrow i Supergirl. Prva je emitirala svoje finale serije 2020., dok je Supergirl objesila plašt prošle godine. Serija je spinoff same Arrow serije – prvi jer je Supergirl počela ispočetka na CBS-u – nakon što se Grant Gustin dvaput pojavio kao Barry Allen u drugoj sezoni Arrow serije.

Tijekom svog prikazivanja, The Flash je ostao jedna od najpopularnijih emisija CW mreže. Njegova osma sezona bila je jedna od najgledanijih u sezoni ’21.-’22. Privukla je 1,03 milijuna gledatelja i svrstala se među najgledanije emisije na njezinim digitalnim platformama.

The Flash Tehix 4
IZVOR: IMDb

POVEZANO

Helldivers 2 Tehix

Helldivers 2 uskoro dobiva veliki update