back to top

The First Descendant ima još oskudniju odjeću od Stellar Bladea

Nova vrsta marketinga u gaming industriji?

OBJAVLJENO

The First Descendant je pucačina iz trećeg lica koju pokreće Unreal Engine 5. Igra nam dolazi početkom srpnja, točnije 02.07., a svakim satom developeri otkrivaju sve više informacija o ovom naslovu. Nedavno su korisnici identificirali posebnu varijantu modela lika u igri koja je još, ajmo reći otvorenija, od Eve u Stellar Blade. Skin se zove, Ultimate Bunny, a prikazuje glavnu junakinju, Bunny, koja ima nevjerojatno oskudnu odjeću, ali kako stvari stoje to je postao novi marketing u gaming industriji.

Stellar Blade je naslov koji je objavljen u travnju i prošao je relativno pozitivno, ali mnogi igrači su se uključili zbog marketinške kampanje. Naime, Eve je glavni lik u postapokaliptičnom slasheru, samim time igrači su mogli otključati niz odjeće od koje su gotovo sve bile vrlo, vrlo kontroverzne. U The First Descendantu, igrači mogu preuzeti kontrolu na Bunny, koja je obučena u bodyju i ima kacigu sa zečjim ušima. Developeri su se odlučili za vrlo zanimljiv, odnosno, bizaran izgled.

Ono što je jako kontroverzno je odabir odjeće koji krasi Ultimate Bunny skin. Naime, Bunny je obučena u odjeću koja zapravo ne pruža nikakvu zaštitu i pokazuje dobar dio njezinog tijela. Prema developerima, to je zato što odijelo nikada nije bilo dovršeno, a izvorno je plan bio da to bude potpuno kožno odijelo. Koji su vaši komentari na ovo?

POVEZANO

Objavljen je prvi trailer za Captain America: Brave New World
Urnebesna indie igra Anger Foot je izašla na PC
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.