back to top

The Expanse: A Telltale Series igramo vrlo brzo

OBJAVLJENO

The Expanse: A Telltale Series je adaptacija znanstveno-fantastične serije koja nosi isti naziv kao i igra, The Expanse. Imali smo se priliku upoznati s gameplayom ove igre u drugom mjesecu, a sada nam se već bliži njen izlazak. Kako je izlazak igre sve bliži, developeri su odlučili malo objasniti što nas to sve čeka u The Expanse: A Telltale Series.

Centar ili srž svake Telltale igre je naravno priča začinjena s hrpom teških odluka koje naravno donosi igrač. Developeri nam poručuju kako nas stavljaju u cipele jednog od najvažnijih likova iz serije. Dok fanovi očekuju lude manevre u nultoj gravitaciji i naravno hodanje po zidovima i ostalim površinama s magnetskih cipelama. Sama priča igre neće biti ista kao serija, ali će ispričati avanturu svemirskih pirata. Glavni lik će biti Camina Drummer, a glumit će ju originalna glumica iz serije, Cara Gee.

Kao što to biva s Telltale igrama, postoji dobar i loš kraj, svi mogu preživjeti ili će sve dočekati gnjusna svemirska smrt. Dobro, ne mogu baš svi umrijeti, Camina Drummer će uvijek ostati živa bez obzira na naše odluke. 27.07. izlazi prva epizoda, dok će narednih četiri epizoda izlaziti svakih dva tjedna.

The Expanse: A Telltale Series izlazi za PC, PlayStation 4 i 5, te Xbox Series XǀS.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.