back to top

The Dark Pictures izbacuje novu horor avanturu

OBJAVLJENO

The Dark Pictures će nastaviti izbacivati još ikoničnih naslova u drugoj sezoni, a sljedeća nas epizoda vodi u svemir. Da dobro ste čuli, The Dark Pictures serijal nas vodi u svemir. Tako će ovo biti prva epizoda u kojoj će developeri napraviti veliki iskorak gdje će imati malo teži posao ukomponiranja cijele priče, likova i naravno čudovišta.

Netko se na internetu dokopao igre i podijelio kratku najavu. No kako to biva, većina videa je skinuta zbog autorskih prava. Video je pod nazivom Directive 8020. Za sada znamo da će mjesto radnje biti svemirskih brod Cassiopeia koji putuje do svemirskog tijela Tau Ceti f. Brod i posada imaju jedan zadatak, a to je pronalazak novog doma za čovječanstvo. Naravno tu dolazi do nezgode koja stvara zaplet u radnji, brod biva oštećen. Posada se baca na posao i popravlja brod, no odjednom se počinju ponašati nasilno jedni prema drugima.

Vrlo jeziv scenarij ako pitate nas. Još kada sagledamo činjenicu da ne možete pobjeći jer ste u svemiru. Ova nadolazeća horor avantura bi mogla biti jako zanimljiva i strašna. Vrijeme izlaska je još nepoznato, no pretpostavljamo da bi igra mogla izaći sredinom 2023. godine.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.