back to top

The Dark Pictures dolazi na PSVR2

OBJAVLJENO

The Dark Pictures: Switchback VR je još jedna od igara koju ćemo imati prilike zaigrati na PSVR2, a poznat nam je i datum izlaska. Switchback dolazi 22. veljače 2023. godine. Osim datuma, poznata je i cijena ovog naslova, a ona iznosi 40 dolara. Igru također možete i prednaručiti, pa ćete tako moći imati zlatne pištolje i svog “bobblehead” za vaša kolica.

Ako niste igrali Until Dawn: Rush of Blood vjerojatno niste upoznati s ovakvim igrama u VR iskustvu. Switchback će isto kao i Rush of Blood imati kolica u kojima se vozite po zacrtanoj putanji. Kroz vašu “avanturu” će vas napadati sve i svašta, a naš zadatak će biti pucati sve što nam padne na pamet. No, ova igra ima nešto što Until Dawn VR nije imao. To su četiri scenarija u kojima ćemo se moći naći. Prvi je smješten na ukletom brodu punom duhova, druga je smještena u Novoj Engleskoj iz 17. stoljeća kada su vladale vještice, treća će biti u pustinji gdje vladaju vampiri koji su se sakrili u podzemlju, dok je zadnja inspirirana novim naslovom The Dark Picturesa, The Devil in Me.

The Dark Pictures: Switchback VR izgleda jako napeto i jezivo, pogotovo za iskustvo u VR-u. Ne možemo reći da jedva čekamo ovaj naslov jer izgleda jako strašno.

POVEZANO

Štrumpfovi Tehix
Cineplexx Tehix
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.