back to top

The Crew Motorfest postao najuspješniji naslov u serijalu, barem što se lansiranja tiče

OBJAVLJENO

Ubisoftov The Crew Motorfest u svom prvom tjednu bio je vrlo uspješan, a iz Ubisofta se diče svojim ludim lansiranjem. Naime, The Crew Motorfest je zabilježio vrlo veliku prodaju po samom izlasku. Motorfest je postao najuspješniji naslov u The Crew serijalu. Također, unutar Motorfesta je zabilježeno rekordno trošenje u igri, a uz to broj kupljenih Season Pass dodataka u igri nikada nije bio veći.

The Crew Motorfest postao najuspješniji naslov u serijalu, barem što se lansiranja tiče TEHIX

Malo je čudno da iz Ubisofta nisu podijelili podatak vezan za broj igrača koji je zaigrao Motorfest, no siguran sam da ćemo u narednim danima saznati i taj podatak. Trenutna i jedina brojka koju imamo za The Crew Motorfest je količina prebačenih vozila iz The Crew 2. Ta je brojka vrlo visoka, čak 42 milijuna vozila prebačeno je iz The Crew 2 u The Crew Motorfest.

The Crew serijal je često zaboravljen među svim drugim udarnim Ubisoft serijalima, no brojka od 40 milijuna igrača u devet godina u svim The Crew igrama nije za baciti. Našu recenziju The Crew Motorfesta možete pročitati ovdje.

POVEZANO

Call of Duty Black Ops 6 prema procurjelim informacijama biti će dostupan za PlayStation 4, Xbox Series i PlayStation 5.
Od sada možete iznajmljivati skinove u Counter Strike 2
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.