back to top

The Crew Motorfest je pred vratima, a dobili smo i gameplay trailer

OBJAVLJENO

Ubisoft ne odustaje od izrade trkačkih igara pogotovo nakon što su vidjeli kako se Gran Turismo i Forza dobro prodaju. The Crew Motorfest trebao bi biti bolji i zabavniji od svog prethnodika, a ne možemo primjetiti da podsjeća na Forzu Horizon.

Launch gameplay trailer i nije nema baš gameplaya. Velika većina trailera je cinematic footage iz samog engina naravno u 4K rezoluciji kako bi to sve na hrpi izgledalo što primamljivije. Novi The Crew djeluje zabavno, možemo vidjeti kako imamo izbor auta za različite podloge. Imat ćemo tu brdske utrke, utrke ubrzanja na 402 metra kao i one standarde utrke na koje smo navikli.

Električni auti će također biti dio igre pa ćemo imati utrke gdje ćemo se utrkivati isključivo koriteći aute koji su pogonjeni strujom. Brdske utrke već sam spomenuo, a na njima moći ćemo koristiti četverotočkaše, a moguće i kroserice s obzirom da se na dijelu trailera vidi motor koji bi trebao biti dio utrka na asfaltu.

Bilo kako bilo igri ćemo suditi kada ju zaigramo, a to možete i vi napraviti od 14. do 17. rujna kada će biti free trial za sve u trajanju od 5 sati.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Antonio Grgurić
Antonio Grgurić
Pišem člankove i životne mudrosti na storijima :D