back to top

The Boys Season 4 gledamo na ljeto ove godine!

OBJAVLJENO

Prije nekoliko dana na X platformi oglasio se Eric Kripke, producent koji stoji iza The Boys serije, te je potvrdio kako je četvrta sezona serije snimljena. Kripke je još rekao kako je jako zadovoljan sa završnim proizvodom, a posebno je pohvalio glumačku postavu i cijelu ekipu koja je radila na The Boys Season 4. Uz to sve, Eric je odlučio podijeliti točan datum izlaska, a to je 13. lipnja. Za sada nismo dobili novi trailer, dakle i dalje smo ostali na onom teaser traileru kojeg smo dobili prije 4 mjeseca.

The Boys je vrlo kontroverzna serija koja se ne boji pokazati sve brutalnosti koje producentu padnu na pamet. Upravo je to razlog zbog kojeg serija ne može odmah izaći na Amazon Prime. Netko iz Amazona ipak to sve treba pregledati i odobriti, a osim toga treba seriju prilagoditi svim jezicima, prevesti ju, pa će tako biti spremna za sve 13. lipnja ove godine. Sve u svemu, ako niste do 13. lipnja, pogledajte prethodne tri sezone ove bolesne serije, a mi čekamo završni trailer!

POVEZANO

GTA VI igramo na jesen 2025. službeno je potvrdio Rockstar1
U novoj velikoj promociji Epic Games poklanja Dragon Age Inquisition
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.