back to top

Terminator: Survivor igramo krajem listopada!

OBJAVLJENO

Na jučerašnjem Nacon Connect eventu je predstavljen Terminator: Survivor. To je ujedno bila i prva najava koju je ova igra dobila. Riječ je o open world survival igri koju nam pripremaju Nacon i Nacon Studio Milan. Igrina radnja će logično biti smještena u Terminator univerzumu, a kako su nam to developeri pojasnili, čak četiri godine nakon Sudnjeg Dana. Terminator: Survivor će imati opciju da igrate samostalno ili u kooperativnom sustavu za do troje igrača. Naravno mi kao igrač ćemo biti u ulozi preživjelih koji se bore za opstanak protiv mašina koje nas žele eliminirati. Ništa do sada ne viđeno, pogotovo ako ste fan ovog serijala, a tu najviše mislim na prva dva filma.

Terminator: Survivor će imati prisutne elemente postapokaliptičnog okoliša, svijeta i atmosfere. Kao što sam već spomenuo, smrtonosne mašine su naravno Skynetovi strojevi koji nas žele ubiti. Open world bi trebao biti autentičan, te će nam ispričati priču koja se bazirala na do sada ne ispričan komadić iste, a povezana je sa Sudnjim Danom. Terminator: Survivor će igraču pružiti nekoliko gameplay pristupa kao što su stealth, klasični rambo pristup i pametniji način sukobljavanja sa Skynetovim strojevima. Terminator: Survivor dolazi krajem listopada na Steam Early Access.

POVEZANO

Štrumpfovi Tehix
Cineplexx Tehix
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.