back to top

Tenis će doživjeti veliki trenutak 26. travnja!

OBJAVLJENO

Tenis kao sport doživljava veliki trenutak 26. travnja, odnosno sutra. Naime, TopSpin 2K25 je spreman za svoj veliki povratak nakon čak 13 godina izbivanja s terena. No, to nije sve, sutra izlazi premijera filma Challengers sa Zendayom u glavnoj ulozi.

Uz dva velika izdanja koja su usredotočena na tenis, ovo bi mogao biti vikend iz snova za sve ljubitelje ovog sporta. Za sada, nakon nešto manje od 5 sati igranja TopSpin 2K25 mogu reći kako igra ima nekoliko izvrsnih značajki. S druge strane, prve recenzije i kritike vezane za Challengers su poprilično pozitivne. Podsjećamo kako je originalni datum izlaska Challengersa trebao biti rujan 2023. godine, no film je odgođen kako bi se doradio. Datum izlaska se nije trebao poklopiti s datumom izlaska TopSpin 2K25, ali je, pa smo tako postali svjedoci nevjerojatne slučajnosti.

I TopSpin 2K25 i Challengers privlače gledatelje i igrače s nekoliko velikih zvijezda koje krase njihove naslovnice. Glavnu ulogu u Challengers prihvatila je Zendaya o kojoj stvarno ne moramo previše pričati. Zendaya je vrlo vjerojatno jedna od najvećih glumica na svijetu. Najpoznatija po ulogama u Spider-Manu, Duneu i Euphoriji. Njena nazočnost u filmu će sigurno povećati prodaju ulaznica za isti. S druge strane tu je TopSpin 2K25, veliki teniski naslov koji se vraća nakon 13 godina. Serena Williams, Roger Federer i Andy Murray samo su neka od mnogih tenisačkih imena koja će glumiti u igri.

Sve u svemu, 26. travnja je datum kojem se ljubitelji tenisa diljem svijeta jako raduju!

POVEZANO

GTA VI igramo na jesen 2025. službeno je potvrdio Rockstar1
U novoj velikoj promociji Epic Games poklanja Dragon Age Inquisition
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.