back to top

Tehix Esport League – Započinje put do velikog Finala

OBJAVLJENO

Tehix Esport League jučer je završila rundu 5 u Grupnoj fazi i time su 8 najboljih ekipa prošle dalje u Playoff u kojem se bore i za sami naslov prvaka.

Tehix Esport League Runda 5

Jučer je odigran posljedni meč u Grupi u kojem je Agency Dojo osigurao prolaz u Playoff nadmašivši PlayForce 2-0 rezultatom. Uz Agency Dojo u Playoff s 3-2 rezultatom su prošli i Tier Esports i SF Adrenalina koji su porazili Born2Throw i Observant Force.

Tko je iznenadio, a tko razočarao?

Iako nije tako izgledalo da će biti u početku, ipak smo imali velika iznenađenja, ali i razočarenja. Najveće iznenađenje je SF Adrenalina koja je bila jedna od ekipa kao favorit za 0-3, 1-3 rezultat, gdje se i jesu našli skoro započevši 0-2. Međutim Capta1n je svoju ekipu preporodio i vratili su se na 3-2 rezultat i prošli dalje.

Iznenadio nas je i Xelectro Academy koji je svakako i od početka imao šanse za prolaz dalje, no većina nije očekivala da će proći dalje s 3-1 rezultatom. Izgubili su samo od Born2Throw ekipe na otvorenju. Velika razočarenja su PlayForce i Observant Force ( neki čak ubrajaju i Born2Throw ovdje ).

PlayForce je ušao u turnir s ambicijom igranja u Playoffu, nakon loše sezone u Hyplosehnu. Međutim u posljednjem meču protiv Agency Doja, kada je bilo najvažnije, nisu bili spremni i nažalost su “spakirali kofere i ošli kuć”. Ista situacija je i kod Observant Forcea koji je izgubio od SF Adrenaline na kraju.

Uzbudljiva završnica Tehix Esport League nas čeka

Tehix Esport League Playoff

Svi mečevi u Playoffu se igraju u Bo3 sistemu, te bi svi mečevi trebali biti igrani vikendom, što znači da ćete cijeli program moći pratiti uživo. Teško je odrediti favorita ovdje, no svakako bi voljeli čuti vaša mišljenja i vaše “Pick’Em” odabire za završnicu prve sezone Tehix Esport Leauge.

Mala napomena je samo ta da su neke ekipe imale Re-Brand, te sada TVWX Esport igra kao NeverPlay, dok je roster SigmatiXa nastavio igrati pod imenom Hog Riders KG.

POVEZANO

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

Nicklas Bendtner otvara svoju investicijsku tvrtku za esport
Luka Grgurić
Luka Grgurić
Pišem članke u slobodno vrijeme :D