back to top

Tehix Esport League – dobili smo prve timove koji su prošli dalje

OBJAVLJENO

Danas će se odigrati posljednji meč treće runde Tehix Esport League, a kroz vikend smo vidjeli velika slavlja ali i slomljena srca.

Čestitke idu timovima nEurotic Gold i TVWX eSports koji su osigurali plasman na Playoff rezultatom 3-0. nEurotic je u tijesnom meču porazio Tier Esports sve ukupnim rezultatom 2:1 (13:5 | 13:10 | 13:4 ). U drugom meču smo gledali “Portugalski Derbi” između TVWX-a i Agency Dojo ekipe. Pobjedu je bez problema uzeo TVWX eSports pobjedom 2:0.

Tehix Esport League donosi bolne trenutke za neke timove

U trećem bo3 meču, SF Adrenalina i VEGA Gaming borili su se za opstanak na turniru. U prvoj mapi VEGA Gaming je sjajno uzela pobjedu 13-4 na Mirageu, ali zatim je SF Adrenalina pobjedila Vertigo i Overpass koji je ošao na OT i ninja defusom je Adrenalina uzela pobjedu. Time VEGA već drugi put za redom na turniru ispada bez ijedne pobjede.

Tehix Esport League VEGA vs Adrenalina

U ostalim bo1 mečevima pobjedu su uzeli Born2Throw 13-6 Blagai Meta, Xelectro Academy 13-10 PlayForce i Oke Dan 100 13-3 Giant E-Sports. Posljedni meč danas igraju u 20:30 SigmatiX i Observant Force. Nakon današnjeg meča, definitivno će nas dočekati jako uzbudljiva runda 4.

Cijelu tablicu, kao i raspored mečeva možete vidjeti na našoj Liquipedia stranici.

POVEZANO

Assassin's Creed Mirage Tehix
Take-Two Interactive Tehix
Luka Grgurić
Luka Grgurić
Pišem članke u slobodno vrijeme :D