Tag Heuer nam predstavlja Mario Kart sat koji nije ni malo jeftin

OBJAVLJENO

Tvrtka za satove Tag Heuer najavila je partnerstvo s Nintendom za par vrhunskih satova rađenih po jednoj od najvećih franšiza, Mario Kart. Satovi izgledaju lijepo, luksuzno, no vrlo su skupi. Tag Heuer Formula 1 x Mario Kart Limited Edition Chronograph Tourbillon & Chronograph satovi će vas koštati 24,000$ što je 184,400 kn, kao što smo rekli prava sitnica!

Chronograph Tourbillon je rađen od titana i ima sportski ali profinjeni izgled. Također na crnom poliranom okviru sata se nalazi naziv Mario Kart, dok brojčanik sadrži pokretne komade s temom Mario Karta. Tu se nalaze Bullet Bill, ikonična plava školjka i naravno Mario. Stražnja strana sata izrađena je od prilagođenog safirnog stakla, tako da se vidi unutrašnjost. Remen je rađen od crne teleće kože sa sklopivim logotipom od titana na kojem se nalazi “M” logo za Mario Kart.

Jeftiniji sat, pod nazivom Chronograph, također ima neke zanimljive detalje. Uključujući Mario Kart logo na više mjesta i Marija koji vozi svoj karting na jednoj od manjih brojčanika. Podloga sata rađena je od nehrđajućeg čelika, a remen je od istog materijala kao skuplja verzija samo ovaj ima crvene šavove kao detalje.

Ovi luksuzni, a opet satovi s vrlo zanimljivom tematikom izlaze 20.10., no rezervacije su otvorene do 17.10. Nakon ovih slika možemo samo reći Mamma Mia!

POVEZANO

Samsungov Z Fold 6 trebao bi biti najtanji fold do sada
Unaprijeđenu verziju Dying Light 2 možete igrati besplatno za vikend
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.