back to top

Svima omiljena Panda dolazi u Tekken 8

OBJAVLJENO

Fanovi Tekkena će i u novom Tekken 8 moći igrati kao Panda. Ovaj slatki medo se pojavio u do sada svakoj Tekken igri, tako da nije htio zaobići najnoviji Tekken naslov. Doduše postojala je mogućnost da se Panda ne pojavi u novom Tekkenu 8 zbog eksploatacije virtualnih životinja. No, na Tokyo Games Showu je potvrđeno kako se to neće dogoditi.

Čak i ako ste bili skeptični dovoljno je pogledati video koji prikazuje statuu Pande od skoro tri metra. Bandi Namco je odlučio iskoristiti najveći japanski sajam igara za najavu ovog medvjedića, mislim da to dovoljno govori koliko je Panda važna u Tekkenu. Ranije je potvrđeno da i Kuma dolazi u Tekken 8. Naime za sve koji ne znate riječ je o azijskom crnom medvjedu koji je zaljubljen u Pandu. Oba medvjeda i još mnoštvo drugih boraca moći ćemo isprobati u prvom mjesecu iduće godine, kada izlazi Tekken 8

POVEZANO

Call of Duty Black Ops 6 prema procurjelim informacijama biti će dostupan za PlayStation 4, Xbox Series i PlayStation 5.
Od sada možete iznajmljivati skinove u Counter Strike 2
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.