Svaki patch je sve luđi, Riot sprema nešto veliko za Leauge of Legends

OBJAVLJENO

Patch Notes 12.19 je vani i donosi jako puno zanimljivih buffova. Riot nastavlja buffovima za off-meta buildove i time privlači mnoge igrače. Konačno nakon dugo vremena League community se zabavlja u ovoj igri jer igraju off-meta stvari koje su samo zabavne. Osim navedenog u ovom patchu dobivamo VFX update za Jannu, prepravljanje Syndre, mnoštvo skinova i Event Pass.

Svaki patch je sve luđi, Riot sprema nešto veliko za Leauge of Legends TEHIX

Master Yi i Rek’Sai su jedini champovi koji su dobili nerf, dok je buff dobilo čak 16 champova od kojih su neki Ekko, Fizz, Nasus, Jinx i Rakan. Zahvaljujući ovom patchu Biltzcrank i Rakan će biti najigraniji support champovi. Po prvi put ćemo moći igrati attack speed Blitzcranka i AP Rakana, dok Nasus jungle i dalje obećava. Dugo iščekivana promjena vezana je za Jannu, naime njen Q pokazuje saveznicima u kojem će smjeru ići. Ova promjena naravno olakšava borbe i ludosti koje su moguće u team fightu. Naravno uz sve ove promjene dostupni su novi Spirit Blossom skinovi.

Ovdje možete pogledati listu Spirit Blossom skinova:

  • Spirit Blossom Tristana
  • Spirit Blossom Sett
  • Spirit Blossom Syndra
  • Spirit Blossom Soraka
  • Spirit Blossom Yorick
  • Spirit Blossom Darius
  • Spirit Blossom Evelynn
  • Spirit Blossom Aphelios
  • Spirit Blossom i Prestige Spirit Blossom Master Yi

Kao što smo naviknuli pored svih nerfova i buffova, uvijek je prisutna jedna promjena na itemu. Ovog puta se Riot odlučio za Eclipse. Eclipse koji postaje jedan od najigranijih itema kod bruisera i assasina je dobio dodatan bonus damage koji je narastao s 55 na 60, te mu se smanjio lethality s 18 na 12.

Ovo mjesečni clash turnir će imati posebnu tematiku po uzoru na Worlds. Formiranje timova bit će otvoreno 10. listopada, a turnir će biti održan 15. i 16. listopada. Uz trofej, banner i logotip koje smo dobivali za osvojene Clash turnire, Riot je odlučio dodati kapsulu kao nagradu za najbolji tim. Novi event je također započeo, ali tu nema nekih promjena. Ponovno imamo misije pomoću kojih skupljamo XP te tako napredujemo u event passu. Naravno event shop je dostupan svima kao i svima dragi event tokeni kojima kupujemo orb.

Mi jedva čekamo sljedeći patch note, a dotada idemo igrati sve nove off-meta buildove.

POVEZANO

Samsungov Z Fold 6 trebao bi biti najtanji fold do sada
Unaprijeđenu verziju Dying Light 2 možete igrati besplatno za vikend
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.