back to top

Sutra dolazi UEFA Euro DLC u EA Sports FC 24

OBJAVLJENO

EA Sports FC 24 na svojem Instagram profilu najavili su DLC za UEFA Euro 2024. DLC će biti besplatan za sve vlasnike igre, a isti dolazi već sutra! Nogometna groznica već lagano počinje u Hrvatskoj, a naše reprezentativce dijeli još samo jedna pripremna utakmica prije Eura i puta u Njemačku. S obzirom na to da je prošle godine bilo Svjetsko Prvenstvo, EA je i tada imao poseban DLC/promo koji je bio dostupan svima. Vjerujem kako će najveći fokus ekipa iz Electronic Artsa staviti na Ultimate Team. Dokaz tome je Path To Glory SBC koji se pojavio prije nekoliko dana u Ultimate Teamu. Upravo taj SBC nam sugerira na Euro 2024 Path To Glory kartice koje će se nadograđivati kako ta reprezentacija bude napredovala na turniru.

Iako i dalje nije službeno otkrivano što će sve donijeti ovaj DLC, pretpostavka za Ultimate Team drži vodu. Igrači mogu očekivati dodavanje 8 novih reprezentacija koje su se kvalificirale za turnir, a inače nisu dio EA Sports FC 24. To su Albanija, Austrija, Gruzija, Srbija, Slovenija, Slovačka, Švicarska i Turska. Naravno dresovi i grbovi svih tih reprezentacija bi trebali biti licencirani, osim ako nas EA opet ne iznenadi.

Za kraj nekoliko riječi o stadionima. Većina njemačih stadiona se već nalazi u EA Sports FC 24, jedina iznimka je FC Bayernova Allianz Arena. Naime, Allianz Arena je ekskluzivan stanion u eFootballu, te još nije poznato hoće li ovom prigodom biti učinjena iznimka ili ne. I da, ovo bi trebao biti poseban dizajn kartica (slika ispod).

POVEZANO

The Pirates of the Caribbean dolaze u Fortnite
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.