back to top

Sutra dolazi Path To Glory tim 2!

OBJAVLJENO

Iako tjedan dana nismo imali Path To Glory tim, iz EA-a su odlučili kako je sada vrijeme za to. Naime, kartice su bazirane na igračima koji igraju za reprezentacije koje su ušle u nokaut fazu natjecanja. Drugim riječima, igrači će biti samo iz Španjolske, Njemačke, Portugala, Francuske, Nizozemske, Turske, Engleske i Švicarske. Princip je isti kao i do sada, ako reprezentacija prođe u polufinale, kartice dobivaju nadogradnje.

Unatoč dolasku kartica u EA Sports FC 24, već danas nam je poznat cijeli tim, odnosno cijela lista igrača. Path To Glory tim 2 je predvođen Cristianom Ronaldom (97), a odmah uz njega je Griezmann (97). Iznenađujuće visoko je ocijenjen Calhanoglu (96), a istu ocjenu dijele Havertz, Sane i Thuram. Puno je kartica ocijenjenih s 95, neke od njih su Akanji, De Ligt, Stones, Diogo Jota…

Koliko sam ispratio situaciju na X platformi, igrači nisu previše zadovoljnim ovom odlukom iz EA-a. Prethodni promo, Greats Of The Game, imao je veliku količinu promo kartica u paketićima i “ljetni grind” se ponovno mogao osjetiti. No, s ovim promom u EA Sports FC 24 dolazi dosta beskorisnih kartica koje će služiti samo kao foderi. Bilo je dosta špekulacija o Futties promu, ali izgleda kako ćemo se još koji tjedan strpjeti, a tek onda zaigrati jedan od najzanimljivijih proma u ovim igrama.

POVEZANO

Objavljen je prvi trailer za Captain America: Brave New World
Urnebesna indie igra Anger Foot je izašla na PC
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.