Šuška se o potencijalnom dolasku Until Dawna na PlayStation 5 i PC

OBJAVLJENO

Until Dawn je PlayStation ekskluziva koja kada je izašla, davne 2015. godine, bila je pravi hit. Riječ je o horor igri u kojoj su vaše odluke važne za daljnji rasplet igre. Prije par dana je najavljena i filmska adaptacija Until Dawna, kojeg će režirati David F. Sandberg, koji je režirao i Shazam. Ako već dugo pratite portal, znat ćete kako ovo nije prvi put da se spominje svojevrsni remaster Until Dawna. Naime, o ovoj temi se pričalo prije godinu dana.

Jučer smo pisali o glasinama koje je s nama podijelio billbil-kun, i evo njega opet. Na svom X profilu je objavio nekoliko informacija o Until Dawn za PlayStation 5 i PC. Billbil-kun također navodi kako Supermassive Games na njoj već radi minimalno godinu dana, ali i dalje nismo dobili službenu najavu. No, i do tih informacija je ovaj pouzdani leaker uspio doći. On tvrdi kako ćemo službenu najavu vidjeti u narednih 15-ak dana. S obzirom na to da leaker nije siguran radi li se ovdje o remakeu ili remasteru, koristit ćemo samo naziv Until Dawn.

Death Stranding 2, sada Until Dawn, sve više i više miriše na novi State of Play sredinom veljače.

POVEZANO

The Naked Gun Tehix
Dragon Ball FighterZ Tehix
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.