back to top

Šuška se o potencijalnom dolasku Until Dawna na PlayStation 5 i PC

OBJAVLJENO

Until Dawn je PlayStation ekskluziva koja kada je izašla, davne 2015. godine, bila je pravi hit. Riječ je o horor igri u kojoj su vaše odluke važne za daljnji rasplet igre. Prije par dana je najavljena i filmska adaptacija Until Dawna, kojeg će režirati David F. Sandberg, koji je režirao i Shazam. Ako već dugo pratite portal, znat ćete kako ovo nije prvi put da se spominje svojevrsni remaster Until Dawna. Naime, o ovoj temi se pričalo prije godinu dana.

Jučer smo pisali o glasinama koje je s nama podijelio billbil-kun, i evo njega opet. Na svom X profilu je objavio nekoliko informacija o Until Dawn za PlayStation 5 i PC. Billbil-kun također navodi kako Supermassive Games na njoj već radi minimalno godinu dana, ali i dalje nismo dobili službenu najavu. No, i do tih informacija je ovaj pouzdani leaker uspio doći. On tvrdi kako ćemo službenu najavu vidjeti u narednih 15-ak dana. S obzirom na to da leaker nije siguran radi li se ovdje o remakeu ili remasteru, koristit ćemo samo naziv Until Dawn.

Death Stranding 2, sada Until Dawn, sve više i više miriše na novi State of Play sredinom veljače.

POVEZANO

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

Nicklas Bendtner otvara svoju investicijsku tvrtku za esport
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.