back to top

Šuška se kako Metal Gear Solid Delta izlazi 2024. godine

OBJAVLJENO

Preradu Metal Gear Solid: Snake Eatera bi trebali zaigrati ove godine, ako možemo vjerovati ekipi sa službenog PlayStation bloga. Osim nje, Sonyjeva igra, Concord, i dalje je u planu za ovu godinu. Ipak ono što većinu gaming zajednice zanima su dvije Konamijeve prerade koje također trebaju doći u 2024. godini. Riječ je o Silent Hill 2 i Metal Gear Solid 3: Snake Eater.

Što se Silent Hill 2 tiče, špekuliralo se da će igra izaći u 2024. godini. Podsjetimo se da je prva najava za ovaj naslov bila dostupna prije više od godinu dana. S druge strane imamo Metal Gear Solid Deltu koji je poprilično iznenađenje za sve. Za ovaj naslov nije bilo nikakvih pretpostavki i glasina oko potencijalnog datuma izlaska. Najviše je to bilo tako upravo zbog in-engine pogleda na igru koji nam je Konami dostavio prije nešto više od dva mjeseca. Dakle, radilo se o relativno svježim informacijama.

Kada se malo istraži, shvati se da Snake Eater ove godine slavi svoju 20. obljetnicu izlaska. Upravo zbog tog podatka bi bilo prikladno dobiti preradu upravo ove godine. Za sada se još ne zna ništa konkretno, no ovo je definitivno “glasina” koja čini 2024. godinu dosta zanimljivijom.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.