back to top

Šuška se kada izlazi Marvel’s Spider-Man 2

OBJAVLJENO

Nije u pitanju datum, ali jedan od glumaca koji je povezan s Marvel’s Spider-Man 2 je otkrio potencijalni mjesec izlaska. Već od prije skoro godinu i pol znamo da ovaj naslov dolazi ove jeseni, a prema riječima Tonya Todda izgleda da će to biti mjesec rujan.

Glumac se “izlajao” preko svog Twitter računa. Treba napomenuti kako će on dati glas Venomu u ovoj igri, liku kojeg su mnogi fanovi ove franšize očekivali u DLC-u. Na svu sreću Venom će dobiti puno više minuta kao glavni negativac protiv kojeg će Peter Parker i Miles Morales imati pune ruke posla.

Šuška se kada izlazi Marvel's Spider-Man 2 TEHIX

Također, Todd je najavio veliku marketinšku kampanju u osmom mjesecu ove godine. Njome, Insomniac želi privući što veći broj igrača. Za kraj, glumac je rekao kako će igra biti impresivna, te da će nam svima oduzeti dah.

Velika je šteta što tako malo znamo o ovom naslovu i što su iz Insomniaca baš škrti s detaljima, ali nadamo se kako će se to promijeniti u nadolazećim mjesecima.

POVEZANO

GTA VI igramo na jesen 2025. službeno je potvrdio Rockstar1
U novoj velikoj promociji Epic Games poklanja Dragon Age Inquisition
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.