back to top

Šuška se da će GTA 4 remaster doći prije trailera za GTA 6

OBJAVLJENO

Čini se kako će Rockstar Games objaviti još jednu vijesti uz nadolazeći trailer za GTA 6, a riječ je o GTA 4 remasteru. Sve je opet započelo na X platformi gdje jedan korisnik tvrdi da je u pitanju remaster GTA 4. Sve ovo treba uzimati s velikom dozom optimizma, pogotovo zbog činjenice što ovaj korisnički račun nema ni 20 pratitelja. Iako, ako se sjećate, u srpnju 2022. godine, pojavili su se izvještaji da je Rockstar Games otkazao planove za remastere Red Dead Redemptiona i GTA 4.

No, u srpnju ove godine, Rockstarova matična tvrtka, Take-Two Interactive, nije izravno spomenula ni jednu igru, ali se šuškalo kako će izdati dva prethodno objavljena naslova (remastera). Obje igre bi trebale biti objavljene tijekom fiskalne 2024. godine koja završava krajem ožujka sljedeće godine. Znamo i kako će Rockstar Games objaviti prvi službeni trailer za GTA 6 početkom idućeg mjeseca, a ranije je sugerirano kako igra neće biti objavljena prije 2024. godine. Tako da glasina oko izlaska GTA 4 remastera ima smisla za Take-Two Interactive.

Preostaje nam samo čekanje, koliko god se ovo činilo logičnim potezom za Take-Two Interactive, ovo je i dalje samo glasina i svakako je treba prihvatiti s velikom dozom optimizma.

POVEZANO

Procurio gameplay Valveove i dalje nenajavljene igre Deadlock
iPhone SE 4 biti će pristupačan, ali opet skuplji od svog prethodnika
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.