back to top

Suicide Squad: Kill the Justice League već je suočen s velikim problemima

OBJAVLJENO

Suicide Squad: Kill the Justice League već je suočena s velikim problemom, no igra i dalje nije izašla, već je u svojoj early access verziji. Igrači koji su prednaručili Deluxe izdanje igre, dobili su early access verziju danas. Ta verzija je bila dostupna samo nekoliko sati jer su je iz Rocksteadyja morali ugasiti. Riječ je o bizarnom problemu o kojem ne čitate svaki dan. Naime, igrači su počeli prijavljivati kako prilikom prvog pokretanja igre imaju cijelu priču kompletiranu.

Naravno većina ih se počela šaliti s tom situacijom pa ste mogli pročitati komentare kao: “Možda je toliko loše da su mi htjeli reći nemoj igrati”. Možda je postojala nekolicina igrača koji su htjeli igrati takvu igru, ali s obzirom da je Suicide Squad: Kill the Justice League igra koja zahtijeva konstantnu povezanost na internet, gašenje servera znači da ne možete više igrati. Prva objava koju ste već mogli pogledati je isprika developera koji kažu da će popravljanje problema trajati nekoliko sati.

Dobra vijest je da priča bila samo kompletirana, ali nije bilo mogućnosti za nekim spojlerima koji bi u potpunosti upropastili ovu igru svima. Za vrijeme pisanja članka iz Rocksteady Studiosa su javili kako su pronašli problem, te da će ga probati ukloniti što je brže moguće

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.